4 maal kennismaken

Inleiding

Voor alle leeftijden!

Via het JouwSportProject kun je kennismaken met verschillende sporten naar keuze. Er worden sporten aangeboden voor kinderen vanaf de kleuterleeftijd tot en met senioren! De kosten bedragen € 5,50 per sport en worden via deze website direct via een i-deal betaling voldaan.  Na de kennismakingslessen staat het je vrij om lid te worden van de vereniging. Inschrijven kan t/m 25 februari 2020

BELANGRIJK! Blijf na de inschrijving wachten tot je weer op de beginpagina komt, anders is de inschrijving niet goed afgerond. Klik op; keer terug naar het evenement voor nog een inschrijving.

Aanbod

Je kan kiezen uit de onderstaande verenigen met verschillende activiteiten. Let er wel goed op dat elke sportactiviteit voor een bepaalde leeftijd is. Als je meerdere sporten kiest, let er dan op dat de dagen en tijden niet gelijktijdig zijn. Noteer voor welke sportactiviteit jij je ingeschreven hebt én noteer daarbij de locatie, dag en tijd. Na je inschrijving ontvang je verder geen herinnering over je gekozen sportactiviteit(en).

Sommige verenigingen bieden meerdere activiteiten aan. Klik aan de rechterkant op het pijltje bij inschrijven om het aanbod te zien.

Team Sportservice geeft de persoonsgegevens die je hier invult door aan de sportvereniging waar jij je hebt ingeschreven. Je mag altijd om inzage, wijziging of verwijdering van de gegevens door Team Sportservice verzoeken.

Video

Filteren op doelgroepen

Filteren op kernen

Filteren op sectoren

Rugbyclub Den Helder

Scouting groep Minerva

T.C. Topspin/M.B.S.O.V.

TTV. Noordkop

Jeu de Boules Entre Nous

Dans Centrum Chantal

C.S.A.V Turnlust (DH)

Dansstudio Severine J'dorp

Powerwalk Julianadorp

Dozy BV Basketbal

Tennisvereniging J'dorp

HSC Hermes Hockey

M.S.V. Zeemacht 55+

C.S.A.V Turnlust (J'Dorp)

Crossfit willemsoord

Golf Ooghduyne

Dansstudio Severine DH

Sportvereniging OKK

HRTC Dok

MSV Zeemacht-zwemmen

MSV Zeemacht: badminton

CSAV Turnlust DH

Handbal vereniging D.S.O

Kickboksen

North West Weighlifting