Inschrijven sportaanbod JSP

Inleiding

Voor alle leeftijden!

Via het JouwSportProject kun je kennismaken met verschillende sporten naar keuze. Er worden sporten aangeboden voor kinderen vanaf de kleuterleeftijd tot en met senioren! De kosten bedragen € 5,50 per sport en worden via deze website direct via een i-deal betaling voldaan.  Na de kennismakingslessen staat het je vrij om lid te worden van de vereniging. Inschrijven kan t/m 30 oktober 2019

BELANGRIJK! Blijf na de inschrijving wachten tot je weer op de beginpagina komt, anders is de inschrijving niet goed afgerond. Klik op; keer terug naar het evenement voor nog een inschrijving.

Aanbod

Je kan kiezen uit de onderstaande verenigen met verschillende activiteiten. Let er wel goed op dat elke sportactiviteit voor een bepaalde leeftijd is. Als je meerdere sporten kiest, let er dan op dat de dagen en tijden niet gelijktijdig zijn. Noteer voor welke sportactiviteit jij je ingeschreven hebt én noteer daarbij de locatie, dag en tijd. Na je inschrijving ontvang je verder geen herinnering over je gekozen sportactiviteit(en).

Sommige verenigingen bieden meerdere activiteiten aan. Klik aan de rechterkant op het pijltje bij inschrijven om het aanbod te zien.

Team Sportservice geeft de persoonsgegevens die je hier invult door aan de sportvereniging waar jij je hebt ingeschreven. Je mag altijd om inzage, wijziging of verwijdering van de gegevens door Team Sportservice verzoeken.

Video

Crossfit willemsoord

C.S.A.V Turnlust (DH)

Dansstudio Severine

Dansstudio Severine DH

SV Noordkop Atletiek

Twirlvereniging Passion

Color guard

Budocentrum Julianadorp

Rik Bodylanguage

Reddingszwemmen

Dans Centrum Chantal

HSC Hermes Hockey

TTV. Noordkop

Golf Ooghduyne

Twirlvereniging Focus

Tennisvereniging TVJ

M.S.V. Zeemacht 55+

MSV Zeemacht: badminton

C.S.A.V Turnlust (J'Dorp)

Scouting Julianadorp

MSV Zeemacht-Budosport

MSV Zeemacht-zwemmen

CSAV Turnlust DH

Dansstudio Severine J'Dorp