Inschrijven sportaanbod JSP

Inleiding

Via het JouwSportProject kun je kennismaken met verschillende sporten naar keuze. Er worden sporten aangeboden voor kinderen vanaf de kleuterleeftijd tot en met senioren! De kosten bedragen € 5,00 per sport en worden via deze website direct via een i-deal betaling voldaan.  Na de kennismakingslessen staat het je vrij om lid te worden van de vereniging. Inschrijven kan t/m 25 februari.

BELANGRIJK! Blijf na de inschrijving wachten tot je weer op de beginpagina komt, anders is de inschrijving niet goed afgerond. Klik op; keer terug naar het evenement voor nog een inschrijving.

Aanbod

Je kan kiezen uit de onderstaande sporten. Let er wel goed op dat elke sportactiviteit voor een bepaalde leeftijd is. Als je meerdere sporten kiest, let er dan op dat de dagen en tijden niet gelijktijdig zijn. Noteer voor welke sportactiviteit jij je ingeschreven hebt én noteer daarbij de locatie, dag en tijd. Na je inschrijving ontvang je verder geen herinnering over je gekozen sportactiviteit(en).

Sommige verenigingen bieden meerdere activiteiten aan. Klik aan de rechterkant op het pijltje bij inschrijven om het aanbod te zien.

Team Sportservice geeft de persoonsgegevens die je hier invult door aan de sportvereniging waar jij je hebt ingeschreven. Je mag altijd om inzage, wijziging of verwijdering van de gegevens door Team Sportservice verzoeken.

Dansstudio Severine DH

Chill Yoga en Mind

North West Weighlifting

Krav Maga Noord-Holland

Crossfit willemsoord

CSAV Turnlust DH

Rik Bodylanguage

Twirlvereniging Passion

Sportingclub Theo Komen

Dansstudio Severine J'Dorp

TTV. Noordkop

MSV Zeemacht: badminton

Dans Centrum Chantal

Sportvereniging O.K.K.

Dozy Meisjesbasketbal

CSAV Turnlust J'Dorp

HSC Hermes

HRTC Dok

Voltige manege Noot

Scouting Julianadorp

Tennisvereniging TVJ

MSV Zeemacht