Inschrijven JSP Vereniging

Inleiding

Beste Sportvereniging,

Team Sportservice Den Helder biedt het Jouwsportproject (JSP) aan voor alle basisschoolleerlingen & voortgezet onderwijsleerlingen en aan volwassenen tot en met senioren in Den Helder en Julianadorp.

Vindt jouw vereniging het belangrijk om mensen uit de gemeente Den Helder kennis te laten maken met jouw tak van sport zonder dat men direct lid moeten worden van de vereniging? Jouw vereniging kan via het JouwSportProject twee maal per schooljaar de deuren openzetten voor de Helderse samenleving! Een kans op meer leden en een goede promotie voor de vereniging. Team Sportservice Den Helder verzorgt alle pr en informatieverstrekking richting de scholen en de pers en verwerkt alle inschrijvingen. Na de inschrijfperiode van deelnemers ontvang je een overzicht van alle 'nieuwe' sporters.

Na de aanmelding graag per activiteit een passende foto mailen naar lvannoord@teamsportservice.nl i.v.m. plaatsing op de website.
Op het inschrijfformulier zijn de eerste vier blokken jeugdactiviteiten en de laatste twee 18+ tot en met senioren.

Aanbod

Het aanbod van jouw vereniging

Alle verenigingen en sportaanbieders uit de Gemeente Den Helder kunnen zich aanmelden om deel te nemen. Het JouwSportProject is bedoeld voor kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisschool, voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en voor 18+ tot met senioren. Verenigingen die aan het JouwSportProject meedoen, bieden maximaal 4 activiteiten/lessen aan voor de jeugd en maximaal 2 lessen voor volwassenen, die elk 4 weken achtereenvolgend plaatsvinden. De enige voorwaarde is dat de lessen worden gegeven door een gediplomeerde of ervaren trainer.

Kijk binnen de vereniging bij welke lessen de meeste behoefte is aan nieuwe leden.

Meld jouw vereniging bij ons aan!

Periode 2: Van 4 maart t/m 31 maart 2019 vinden de lessen plaats.

Periode 2: 4-3 t/m 31-3 2019


Aantal open plekken: 75
Datum Tijd
31 mrt 13:30 tot 21:30 uur

Contact

Team Sportservice Den Helder
Jordy van Kesteren
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
E-mail: jvankesteren@teamsportservice.nl
Telefoon: 0223-684726

Website: jouw.teamsportservice.nl/den-helder/project/jeugd-sport-project/
Facebook: www.facebook.com/TeamSportserviceDH
Twitter: twitter.com/@SDenhelder
Instagram: instagram.com/team_sportservice_den_helder

Foto Album