Zesde Dauwtraptocht 2019

Inleiding

De dauwtraptocht start 30 mei 2019 exact om 06.00 uur. Later beginnen kan dus niet! Dit betekent vroeg uit de veren, maar hier krijg je geen spijt van. ’s Ochtends vroeg is de natuur op zijn mooist. Het prille groen kleurt de bomen en de geur van de bodem prikkelt in de neusgaten. Geniet van de opkomende zon, mystieke ochtendnevels en een kakofonie van vogelgeluiden. Het dauwtrappen werd vroeger zingend en blootsvoets gedaan. Het ritueel zou een zuiverende en genezende werking hebben waarbij tegelijkertijd de wederopbloei van de natuur werd gevierd.

De wandelroute is afwisselend over het strand, duinen en bos. Er zijn twee routes: 15 km of 22 km. De routebeschrijving en stempelkaart ontvang je 's ochtends bij de start. De start is bij Het Tillenhof 2 te Huisduinen. De finish is bij Nogal Wiedus waar je bij binnenkomst wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie/thee met iets lekkers. De finish sluit om 12:00! 

Bij inschrijven/activiteitenblok (via de pijl aan de rechterkant van de pagina) kun je kiezen uit 15 of 22 km.
Een groepsinschrijving is nog niet mogelijk.

Een deel van jouw inschrijfgeld komt ten goede aan het Jeugdfonds Sport.

Scrol na jouw inschrijving op de pagina naar beneden om te zien of jouw inschrijving gelukt is. Na betaling en ontvangen bevestiging is jouw inschrijving compleet.

15 km

Datum Tijd
30 mei 06:00 tot 12:00 uur

22 km

Datum Tijd
30 mei 06:00 tot 12:00 uur

Contact

Team Sportservice Den Helder
Lydia van Noord

Foto Album

Inschrijven

€ 9,00