Schoolsportdag groep 8

Aanbod

Schoolsportdg groep 8 21-5-2019

Het verrassende programma biedt de leerlingen een fantastische ochtend of middag waarbij verschillende spelen, sporten en alternatieve spelen elkaar in rondes van 30 minuten afwisselen.

Team Sportservice Den Helder heeft dit jaar weer de samenwerking gezocht met het ROC Sport en Bewegen. De 3e jaars studenten hebben geholpen met de voorbereiding en de 1e jaars studenten begeleiden de spelen onder toezicht van Team Sportservice.

Scholen kunnen kiezen voor het ochtend- of middagprogramma. Het ochtendprogramma is tussen 08.30 - 11.30 uur; het middagprogramma tussen 12.00 - 15.00 uur. Bij de knop inschrijven kun je aangeven welk dagdeel de voorkeur geniet, waarbij Team Sportservice Den Helder het recht voorbehoudt (bij over-inschrijving) hier wijzigingen in aan te brengen. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Kleine klassen voegen wij samen.

14-3 HET OCHTENDPROGRAMMA ZIT VOL!!

Het schema en de plattegrond zenden wij in de week vooraf de sportdag naar de contactpersoon. Voor eventuele vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Begeleiding
Wilt u ervoor zorgen dat de begeleider van de klas duidelijk herkenbaar is met bijvoorbeeld een hesje van de school? Dit vanwege de herkenbaarheid van mensen die op het sportpark aanwezig zijn.

Media en foto’s
Tijdens de sportdag gemaakte foto’s plaatst Team Sportservice op facebook en gebruikt de foto’s voor mediadoeleinden gerelateerd aan de sportdag. Als leerlingen niet op de foto mogen wil de begeleider van de klas hier dan toezicht op houden?

Middag inschrijven tot en met 27-4

Datum Tijd
27 mrt 12:00 tot 15:00 uur

Ochtend zit vol!

Datum Tijd

Contact

Team Sportservice Den Helder
Jordy van Kesteren
E-mail: jvankesteren@teamsportservice.nl
Telefoon: 0223-684726

Foto Album