Meezeilen op het Amstelmeer

Aanbod

MEEZEILEN KAN ALLEEN OP ZATERDAG! VRIJDAG IS VANWEGE TE WEINIG AANMELDINGEN KOMEN TE VERVALLEN.

Zaterdag 29 juni 2019 vinden op het Amstelmeer de zeildagen plaats voor mensen met een beperking. De twintigste jubileumeditie van de zeildagen wordt wederom georganiseerd door Watersportvereniging Amstelmeer (WVA), de Marine Watersport Vereniging (MWV) en Team Sportservice Den Helder/Schagen. Je kunt je inschrijven voor één van de twee data op onderstaand inschrijfformulier. Met het pijltje aan de rechterkant kunt u een dag kiezen.

Iedereen, ongeacht leeftijd en beperking kan zich aanmelden voor de zeildagen (max 40 per dag). Er zal voorrang gegeven worden aan mensen die nog nooit hebben deelgenomen en er kunnen maximaal veertig deelnemers per dag zeilen. Met gewone (niet aangepaste) zeilboten, is het tijdens het zeilen op sommige momenten improviseren geblazen. Rolstoelgebruikers kunnen uit hun rolstoel in de zeilboot getild worden.
Voor de zeildag vragen wij aan iedere deelnemer een bedrag van € 12,50. Deelnemerds die vanwege hun beperking een begeleider nodig hebben, dienen dat aan te geven op het inschrijfformulier. De begeleider dient ook € 12,50 te betalen.

Tussen 08:30 uur en 09:00 uur worden alle deelnemers verwacht in het clubgebouw van WV Amstelmeer, De Haukes 2 te Westerland (vlakbij Hippolytushoef). In het clubhuis zal voor iedereen een kopje koffie of thee klaarstaan. Bij aankomst in het clubgebouw dient het inschrijfgeld van €12,50 te worden voldaan (gepast te voldoen). Er is in het clubgebouw géén invalidentoilet aanwezig.

Na de ochtend gezeild te hebben, is er voor de liefhebbers een nasi maaltijd in het clubhuis van WV Amstelmeer. Na de nasimaaltijd, gaan we weer gezamenlijk het water op tot ongeveer 16:00 uur. Uiteraard is het na het ontschepen nog mogelijk om in de kantine na te praten.

De organisatie verplicht iedereen om warme kleding aan te trekken, daarnaast moeten de deelnemers regenkleding of zeilkleding en een pet meenemen. Wij adviseren ook om een tweede set kleding en zonnebrandcrème mee te nemen. Het dragen van een zwemvest, waar de organisatie voor zorgt, is verplicht.

Meezeilen is geheel op eigen risico.

Meezeilen op het Amstelmeer (28-6)


Aantal open plekken: 30
Datum Tijd
28 jun 08:30 tot 16:00 uur

Meezeilen op het Amstelmeer (29-6)


Aantal open plekken: 32
Datum Tijd
29 jun 08:30 tot 16:00 uur

Contact

Team Sportservice Den Helder
Saskia Verijzer
E-mail: SVerijzer@teamsportservice.nl
Telefoon: 0223-684726