Inschrijven JSP Vereniging

Inleiding

Beste Sportvereniging,

Team Sportservice Den Helder biedt het Jouwsportproject (JSP) aan voor alle basisschoolleerlingen & voortgezet onderwijsleerlingen en aan volwassenen tot en met senioren in Den Helder en Julianadorp. Ook voor aangepast of g-sporten!

Vindt jouw vereniging het belangrijk om mensen uit de gemeente Den Helder kennis te laten maken met jouw tak van sport zonder dat men direct lid moeten worden? Jouw vereniging kan via het JouwSportProject twee maal per schooljaar de deuren openzetten voor de Helderse samenleving! Een kans op meer leden en een goede promotie voor de vereniging. Team Sportservice Den Helder verzorgt alle promotie en informatieverstrekking richting de scholen en de pers én verwerkt alle inschrijvingen. Na de inschrijfperiode van deelnemers ontvang je een overzicht van alle 'nieuwe' sporters.

Na de aanmelding graag per activiteit een passende foto mailen naar lvannoord@teamsportservice.nl i.v.m. plaatsing op de website.
Op het inschrijfformulier zijn de eerste vier blokken jeugdactiviteiten en de laatste twee 18+ tot en met senioren. Velden met een * zijn verplichte velden om in te vullen.

Aanbod

Het aanbod van jouw vereniging

Alle verenigingen en sportaanbieders uit de Gemeente Den Helder kunnen zich aanmelden om deel te nemen. Het JouwSportProject is bedoeld voor kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisschool, voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en voor 18+ tot met senioren. Verenigingen die aan het JouwSportProject meedoen, bieden maximaal 4 activiteiten/lessen aan voor de jeugd en maximaal 2 lessen voor volwassenen, die elk 4 weken achtereenvolgend plaatsvinden. De enige voorwaarde is dat de lessen worden gegeven door een gediplomeerde of ervaren trainer.

Kijk binnen de vereniging bij welke lessen de meeste behoefte is aan nieuwe leden.

Meld jouw vereniging bij ons aan!

PROMOTIE:
In de periode voor de herfstvakantie, de exacte datum wordt later bekend gemaakt, wordt er een judo clinic gegeven aan meer dan 1000 kinderen. Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om het JouwSportProject op een ludieke manier onder de aandacht te brengen.
We willen hiervoor een promotiefilm maken met filmpjes/ foto’s van verschillende sporten en sportaanbieders in Den Helder.

Wil je foto’s of een kort filmpje maken die een beeld geven van de sport of vereniging? Deze mogen gewoon met een telefoon gemaakt worden. Het zou een foto of filmpje (20 a 30 seconden) kunnen zijn van bijvoorbeeld een training maar een kort interview zou ook prima zijn.
Het is misschien een idee jeugd deze opdracht te geven. Het bestand kan per whats app verzonden worden naar Jordy van Kesteren. 06 46766668. Of per mail naar jvankesteren@teamsportservice.nl. Vergeet niet om toestemming van ouders te vragen.

Wij maken van alle inzendingen een mooi geheel. Op deze manier willen we kinderen inspireren om mee te doen met JSP. We zijn benieuwd naar de inzendingen.

Periode 1: Van 4 november t/m 30 november 2019 vinden de lessen bij de vereniging plaats.

(periode 1) van 4-11 t/m 30-11


Aantal open plekken: 65
Datum Tijd
17 sep 00:00 tot 23:45 uur

Contact

Team Sportservice Den Helder
Jordy van Kesteren
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
E-mail: jvankesteren@teamsportservice.nl
Telefoon: 0223-684726

Website: jouw.teamsportservice.nl/den-helder/project/jeugd-sport-project/
Facebook: www.facebook.com/TeamSportserviceDH
Twitter: twitter.com/@SDenhelder
Instagram: instagram.com/team_sportservice_den_helder

Video

Foto Album