Inschrijven JSP Vereniging

Inleiding

Beste Sportvereniging,

Team Sportservice Den Helder biedt het Jouwsportproject (JSP) aan voor alle basisschoolleerlingen & voortgezet onderwijsleerlingen in Den Helder en Julianadorp.

Naamswijziging project:
Op dit moment bieden we het project alleen aan voor leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs. Wij willen dit concept ook uitbreiden naar volwassenen en senioren. Vandaar de naamswijziging van Jeugsportproject naar JouwSportProject.

Vindt jouw vereniging het belangrijk om mensen uit de gemeente Den Helder kennis te laten maken met jouw tak van sport zonder dat men direct lid moeten worden van de vereniging? Jouw vereniging kan via het JouwSportProject twee maal per schooljaar de deuren openzetten voor de Helderse samenleving! Een kans op meer leden en een goede promotie voor de vereniging. Team Sportservice Den Helder verzorgt alle pr en informatieverstrekking richting de scholen en de pers en verwerkt alle inschrijvingen van de leerlingen. Na de inschrijfperiode van de leerlingen ontvang je een overzicht van deelname.

Na de aanmelding graag per activiteit een passende foto mailen naar lvannoord@teamsportservice.nl i.v.m. plaatsing op de website.

Aanbod

Het aanbod van jouw vereniging

Alle verenigingen en sportaanbieders uit de Gemeente Den Helder kunnen zich aanmelden om deel te nemen. Het JouwSportProject is bedoeld voor kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisschool en voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Verenigingen die aan het JouwSportProject meedoen, bieden maximaal 4 activiteiten/lessen aan die elk 4 weken achtereenvolgend plaatsvinden. De enige voorwaarde is dat de lessen worden gegeven door een gediplomeerde of ervaren trainer.

Kijk binnen de vereniging bij welke lessen de meeste behoefte is aan nieuwe leden.

Meld jouw vereniging bij ons aan!

De inschrijving voor periode 1 is gesloten. Periode 2 zal in januari 2019 geopend worden voor inschrijving.

Periode 1: Van 29 oktober t/m 25 november 2018 vinden de lessen plaats.
Periode 2: Van 25 februari t/m 24 maart 2019 vinden de lessen plaats.

periode 1: 29-10 t/m 25-11 2018


Aantal open plekken: 71
Datum Tijd
17 sep 08:45 tot 23:45 uur

Periode 2: 25-2 t/m 24-3 2019


Aantal open plekken: 100
Datum Tijd
1 jan 00:15 tot 23:45 uur

Contact

Team Sportservice Den Helder
Jordy van Kesteren
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
E-mail: jvankesteren@teamsportservice.nl
Telefoon: 0223-684726
Website: jouw.teamsportservice.nl/den-helder/project/jeugd-sport-project/
Facebook: www.facebook.com/TeamSportserviceDH
Twitter: twitter.com/@SDenhelder
Instagram: instagram.com/team_sportservice_den_helder