Meezeilen op het Amstelmeer

Meezeilen op het Amstelmeer

Aanbod

Vrijdag 12 juni en zaterdag 13 juni 2020 vinden op het Amstelmeer de zeildagen plaats voor mensen met een beperking. De zeildagen worden wederom georganiseerd door Watersportvereniging Amstelmeer (WVA), de Marine Watersport Vereniging (MWV) en Team Sportservice Den Helder/Schagen.

Meezeilen?
Iedereen, ongeacht leeftijd en beperking kan zich aanmelden voor de zeildagen. Er kunnen per dag maximaal 50 mensen meezeilen(incl. begeleiding).

Met gewone (niet aangepaste) zeilboten, is het tijdens het zeilen op sommige momenten improviseren geblazen. Rolstoelgebruikers kunnen uit hun rolstoel in de zeilboot getild worden. Voor de zeildag vragen wij aan iedere deelnemer een bedrag van € 12,50.

Deelnemers die vanwege hun beperking een begeleider nodig hebben, kunnen dat aangeven. Begeleiders dienen ook € 12,50 te betalen.

Tussen 08:30 uur en 09:00 uur worden alle deelnemers verwacht in het clubgebouw van WV Amstelmeer, De Haukes 2 te Westerland (vlakbij Hippolytushoef). In het clubhuis zal voor iedereen een kopje koffie of thee klaarstaan. Bij aankomst in het clubgebouw dient het inschrijfgeld van €12,50 te worden voldaan (gepast betalen). Er is in het clubgebouw géén invalidentoilet aanwezig.

Na de ochtend gezeild te hebben, is er voor de liefhebbers een nasi maaltijd in het clubhuis van WV Amstelmeer. Na de nasimaaltijd gaan we weer gezamenlijk het water op tot ongeveer 16:00 uur. Uiteraard is het na het ontschepen nog mogelijk om in de kantine na te praten. De organisatie verzoekt iedereen om warme kleding aan te trekken, daarnaast adviseren de deelnemers regenkleding, een pet, zonnebrandmiddel en extra kleding meenemen. Het dragen van een zwemvest, waar de organisatie voor zorgt, is verplicht.

Meezeilen is geheel op eigen risico.

Inschrijven
Onderaan deze pagina kunt u zich middels een inschrijfformulier inschrijven. Met het pijltje aan de rechterkant kunt u kiezen voor twaalf of dertien juni 2020

Meezeilen op het Amstelmeer (12-6)

Nog beschikbaar: 26
Datum Tijd
12 jun 08:30 tot 16:00 uur

Meezeilen op het Amstelmeer (13-6)

Nog beschikbaar: 22
Datum Tijd
13 jun 08:30 tot 16:00 uur

Contact

Team Sportservice Den Helder
Saskia Verijzer
E-mail: SVerijzer@teamsportservice.nl
Telefoon: 0223-684726