Sportgala

Inleiding

In verband met corona en de daarmee gemoeide maatregelingen kan het Sportgala in de huidige vorm niet doorgaan. Nomineren voor alle categorieën is mogelijk, maar alleen de gemeentelijke sportpenningen (kampioenenparade) worden uitgereikt.

Alle andere nominaties van 2020 worden verplaatst en samengevoegd in 2021.

 

Team Sportservice Den Helder organiseert jaarlijks het sportgala in opdracht van de gemeente Den Helder én in samenwerking met de gemeente Den Helder en de Sportfederatie. Het sportgala vindt in de maand januari plaats.

Voordragen kandidaten

Kandidaten voor de onderstaande categorieën kunnen door iedereen worden voorgedragen: een vereniging, familie, vrienden of door de sporter zelf. Via de link onderaan de pagina kan men een sporter voordragen. Nominaties dienen uiterlijk 1 november in het jaar voorafgaand aan de uitreiking in het ons bezit te zijn. Een jury draagt uiteindelijk maximaal drie finalisten en winnaars per categorie voor aan het college van bestuur van de gemeente.

De categorieën:
Sportman
Sportvrouw
Sporttalent
Sportploeg
Sportcoach
Oeuvreprijs

De Kampioenenparade blijft gehandhaafd. Als de sporter aan de genoemde criteria voldoet zal hij of zij een gemeentelijke sportpenning ontvangen.

Lees voor een nominatie eerst de geldende criteria door!

Criteria Sportgala

Criteria Sportgala

Kampioenenparade 2020

Oeuvreprijs 2020

Sportman v. h. jaar 2020

Sportploeg v. h. jaar 2020

Sporttalent v. h. jaar 2020

Sportvrouw v. h. jaar 2020

Sportcoach v.h. jaar 2020

Facebook